top of page
Ara
  • imkbsuvariortaokul

“Etkinlikler”

Güncelleme tarihi: 15 Oca 2020

Erasmus + Proje ekipleri kurarak projeyi tanıtacağız, proje aktivitelerini uygulayıp izleyeceğiz ve yaygınlaştırma planını uygulayacağız. Her ortak okul aynı anda Erasmus Kulüplerini oluşturacak ve okullarında Proje Faaliyetleri yürütmeye başlayacaktır. Öğrencilerin öfke yönetimi becerilerinin gelişimini görmek için projenin başında ve sonunda öfke yönetimi anketi uygulanacaktır. İlk ortak personel eğitimi, eğitimcilere okullarda yürütülen öfke yönetimi programları hakkında bilgi ve yeterlilik kazandırır ve bu programların etkinliğini artırmak için yeni yaklaşımlar ve pratik yöntemler sunar. 2. ortak personel eğitimimiz, eğitimcilerin öğrencilerin saldırgan davranışlarını azaltmak için Problem çözme ve İletişim becerilerini kullanmada yetkinlik kazanmalarını amaçlayacaktır. 3. ortak personel eğitimimiz Öfke yönetiminin bir parçası olarak Zorbalıkla Mücadele'ye odaklanacak ve eğitimcilerin okullarında Zorbalıkla başa çıkmaları ve bunlarla başa çıkmaları için alternatif teknikler ve yaklaşımlar elde edecektir. 4. ortak personel eğitimimizde, okullarda sürdürülebilir bir öfke yönetimi programları üzerine okul politikası oluşturmak için uzun vadeli bir plan geliştireceğiz.



 


 




Ayrıca öğrencilerin hareketliliğinde yürütülen etkinlikler,seminerler katılımcı öğrencilerin daha kendine güvenen, hoşgörülü ve huzurlu olmalarını sağlayacaktır.

Proje web sayfası, Bültenler, E-Twinning projesi, Facebook grubu, Instagram grubu tasarlamada BİT ve İngilizce becerilerimizi geliştirecek ve projemizin görünürlüğünü de artıracağız. Uluslararası Dostluk Günü, Dünya Barış Günü, Uluslararası Şiddetsizlik Günü, Uluslararası Hoşgörü Günü, Avrupa Günü gibi özel günlerde hazırlıklar ve kutlamalar sadece öğrencilerin özgüvenini, sorumluluğunu, toleransını, bağımsızlığını, takım çalışmasını, problem çözmeyi , yaratıcı, iletişimsel ve karşılıklı ilişki becerilerini güçlendirmez aynı zamanda projemizi yayar. Anketler, izleme sayfası ve değerlendirme formları gibi veri toplama araçları bize proje süreci hakkında değerli geri bildirimler sağlayacaktır.





31 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Hedeflerimiz

Hakkımızda

bottom of page